Pontmeyer krijgt van mij een groot compliment

Pontmeyer krijgt van mij een groot compliment

Op de site van Pontmeyer kun je echt alles vinden voor het maken van iets moois wat van hout moet zijn. En het prettige aan Pontmeyer is ook dat je adviezen kunt inwinnen. En daarom ben ik ook op het idee gekomen om mijn complimenten over Pontmeyer achter te laten op internet. Want dankzij deze site ben ik op het idee gekomen om leuke banken en een grote tafel te maken voor in de tuin van steigerhout. Ik kan mij niets mooiers bedenken dan dit robuuste hout. En omdat ik eigenlijk nog best een hoop vragen had, ben ik wat advies gaan vragen en hier werd dan ook echt uitgebreid de tijd voor genomen waar ik een hoop van leerde. En zo kwam mijn project steeds dichter bij en toen het hout thuis was gebracht kon ik direct aan de slag gaan. Ik heb mijn vrouw even gevraagd om mij te laten omdat ik het nu eens niet wilde verpesten door er halverwege niet uit te komen en hiermee te stoppen. Want dat zou natuurlijk zonde zijn van al da hout. Maar dit lukte, en omdat ik de juiste berekening had gemaakt had ik voldoende hout en is alles in een keer gelukt. En mijn vrouw is er dan ook zeer content mee.