Ik heb direct de vlizotrap besteld

Ik heb direct de vlizotrap besteld

De trap die wij naar onze zolder hebben is eigenlijk te gevaarlijk voor de kinderen. Zij mogen hier niet op lopen. Wij hebben een zolder verdieping die te bereiken is met een losse tra. Eerlijk gezegd vind ik het zelf ook geen pretje om hier te komen via deze trap en toen onlangs mijn man van boven stond te roepen omdat de trap van het haakje was gegleden was het voor mij overduidelijk dat deze moest worden vervangen voor een vlizotrap. En dus ben ik diezelfde dag nog op zoek gegaan naar een bedrijf die dit voor ons kan bezorgen. Toen ik op deze site terecht kwam kon ik al snel een stevige houten vlizotrap vinden. Met de drie jaar garantie en het handige bedienen openmaak systeem zal dit een wereld van verschil zijn. En dus besloot ik deze direct te bestellen. Nu kunnen wij naar boven gaan zonder dat wij staan te wankelen op de trap. En ook de kinderen mogen nu naar boven. Veiligheid staat voor alles in huis en dat geld natuurlijk zeker ook voor de vlizotrap die wij nu eindelijk in orde hebben.