De kosten nieuw dak vielen reuze mee

De kosten nieuw dak vielen reuze mee

 

Toen ik dit huis zag wist ik niet wat me overkwam, maar er kwam een gevoel over me heen dat zei dat ik hier moést wonen. Net mijn geluk dat het nog te koop stond ook. De prijs van het huis was meer dan betaalbaar maar er moest nog wel het een en ander aan gebeuren en die kosten moest ik ook in ogenschouw houden natuurlijk. Neem de kosten nieuw dak, daar moest ik me echt op instellen want het hele dak moest gerenoveerd worden natuurlijk. Omdat hier in mijn nieuwe buurt onlangs een ander huis volledig van een nieuw dak voorzien is geweest, en ik dit prachtig vind ook nog, vroeg ik aan hen wat bij hen de kosten nieuw dak waren geweest. Ik schrok van de prijs, maar dan in zeer positieve zin, want dit was vele malen goedkoper dan ik me van mijn eigen rondgang op het internet had gerealiseerd. Die mensen vertelden me dat ze het door Hegeraat hadden laten uitvoeren, een duidelijk zeer professioneel bedrijf, te zien aan het werk dat ze bij de buren hadden afgeleverd. Ik nam contact op met het bedrijf en gaf ze een nieuwe opdracht.