Echte service bij hoogwerkerhurennederland

Echte service bij hoogwerkerhurennederland

 

Al sinds ik een eigen bedrijf heb maak ik gebruik van de services die het bedrijf achter hoogwerkerhurennederland, namelijk Bac, levert. Toen ik nog in loondienst was bij een groot bouwbedrijf, en dus voor ik voor mijzelf ben begonnen, maakten wij altijd gebruik van een andere leverancier van hoogwerkers, waar ik nooit zo over te spreken ben geweest. Het materieel was dikwijls kapot of werkte gewoon niet goed meer, en er was nooit die flexibiliteit die Bac wel heeft. Bovendien was je er best een smak geld kwijt aan de huur van de hoogwerkers en het verbaasde me dan ook erachter te komen dat je via de website hoogwerkerhurennederland voor een veel zachtere prijs uit bent. Ik vroeg me altijd al af waar al dat geld heen ging, maar bij Bac is dat zeker niet het geval, alles wordt transparant in rekening gebracht en je weet altijd waar je aan toe bent. Bovendien, mocht het je ooit overkomen – en mij is dat nooit eerder gebeurd overigens – dat er eens iets technisch mankeert aan het materieel, dan stuurt Bac een persoon langs om het eens onder de loep te nemen of komt er een chauffeur van dit bedrijf langs met een nieuwe hoogwerker. Dat noem ik nou toch eens meedenken en echte service!