Druif op stam kopen

Lees hier over een druif op stam kopen bij Tropic trees. Bij Tropic trees kun je gerust een druif op stam kopen omdat de inkopers gecheckt hebben of dat de struik winterhard is. Tropic trees is importeur, de inkopers in het buitenland letten goed op of dat de planten, bomen en struiken gezond zijn. De prijzen zijn bij Tropic trees dan ook lager dan bij het tuincentrum, en de reden ligt voor de hand. Eigen import is altijd goedkoper dan inkopen bij een groothandel en doorverkopen. Tropic trees importeert meer dan druivenstruiken. Lees verder over wat je bij Tropic trees kan kopen.

Er kan zoveel exotische vegetatie in de tuin

Als je druif op stam kopen bekijkt, dan zal je misschien de druif in het houten wijnvat opvallen. Het is één van de duurdere exemplaren, maar het mooie is dat je bij Tropic trees zo’n halve houten wijnvat los kan kopen. Leuke druivenranken zijn die twee goedkope struikjes. Voor de lage prijs van twee tientjes kun je al een druif kopen. Je moet van tevoren kiezen of dat je rode of witte druiven wil. Als je de druif op de goede plek zet, dan gaat de struik decennialang mee. Een druif is sterk, niet gevoelig voor ziektes, winterhard, en dat voor exotische vegetatie.

Tropic trees heeft meer voor de tuin dan een druivenrank

Heb je een warme zonnige plek in de tuin, dan kan de druif op stam kopen het beste zijn. Maar daarbij nog een palmboom misstaat niet. De palm is het tegenovergestelde dan een druif. Bij een druif zie je de seizoenen mooi voorbij gaan. In het voorjaar fris groen blad, in de zomer gesloten donker groen blad, en in het najaar de mooiste herfstkleuren. Daarentegen verliest een palmboom in het najaar geen blad. Ook in de winter is een palmboom groen. Je kan dus een palmboom en druif dicht bij elkaar zetten omdat die twee zo het tegenovergestelde zijn.