Een stijlvolle hoed

Allereerst hebben we de witte hoed. Witte hoeden zijn stijlvolle en tijdloze hoeden, al zo lang er hoeden bestaan zijn er witte hoeden. Er is een periode geweest dat witte hoeden voor heren niet zo populair waren, maar sinds de komst van de panama hoeden en de fedora hoeden is dat verleden tijd. Iedereen kent wel de beroemde witte hoed met een zwarte band. Voor vrouwen zijn witte hoeden altijd in de mode geweest. Een witte hoed maakt je outfit luchtig en zomers. Ook voor vrouwen zijn er witte hoeden met een zwart kantje, deze zorgen voor een stoere uitstraling. Het dragen van een witte hoed getuigd van klasse en stijl.

Welke hoed past bij mijn ogen

Hoeden kunnen bepaalde aspecten van je gezicht erg mooi complementeren. Een voorbeeld daarvan zijn je ogen. Als je een hoed kiest die dezelfde kleur heeft als je ogen, zullen je ogen nog beter uitkomen. Als je bijvoorbeeld blauwe ogen hebt, zullen die nog sprekener zijn tijdens het dragen van een blauwe hoed. Ook je haar is een bepalende factor bij het uitzoeken van een hoed. Hierbij is het juist belangrijk dat het een contrasterende kleur is. Bij een lichte haarkleur wil je dus een donkere hoed, en andersom. Een bruine hoed bij blond haar is bijvoorbeeld een fantastische combinatie.

Welke hoed past bij mijn gezicht

Ook de vorm van je gezicht speelt een rol bij welke hoed geschikt voor je is en welke niet. Allereerst hebben zijn de mensen met een ovaal gezicht, jullie hebben het makkelijk want vrijwel elke hoed past bij jullie gezichtsvorm. Vervolgens hebben we mensen met een hartvormig gezicht, jullie hebben ook ruime keuze uit hoeden. Op hoeden met grote flappen na kunnen jullie alles hebben. Mensen met een vierkant gezicht hebben het meeste baat bij een kleine, ronde hoed. En voor de mensen met een rond gezicht geldt dat ze het best kunnen kiezen voor een goed met een niet al te grote, brede rand. En tot slot voor de mensen met een lang hoofd is een hoed met een brede rand de beste keuze.