Maak je zomer 2021 outfit helemaal af

Er zijn natuurlijk talloze soorten hoeden. Van de Mexicaanse sombrero tot de Franse baret. Bij elke outfit past weer een andere hoed. Maar de vraag is natuurlijk welke hoeden deze zomer hip zijn. Daar gaan we je in dit artikel bij helpen. Een hoed is net dat ene accessoire dat je outfit helemaal afmaakt. Zeker als je aan het flaneren bent over de boulevard van de Franse Rivièra, wil je er uitzien alsof je net van de catwalk van een modeshow komt. De jaloerse blikken van de mensen om je heen zullen je zelfvertrouwen een enorme boost geven. En wie wilt dat nou niet? In dit artikel geven we de twee hipste hoeden van 2021.

De baret

Je hebt er vast wel van gehoord: Emily in Paris. Grote kans dat je hem ook nog eens hebt gezien. Deze serie die zich afspeelt in Parijs was dit jaar razend populair. Dit heeft bijgedragen aan de stijging in populariteit van de baret. Een elegante en stijlvolle Franse hoed. Deze hoed is perfect te combineren met andere stijlvolle kleren. Denk hierbij aan een lange jas met een mooi overhemd eronder. Een belangrijke tip bij het dragen van de baret is dat het ook too much kan worden. 1 Frans item in je outfit is meer dan genoeg. Je wilt niet die toerist zijn die erbij probeert te horen. Maar als je de baret goed weet te combineren, zul je geheid waarderende blikken krijgen van de Fransen.

Vintage hoeden in de maak

Flair broeken, wijde rokken en felle kleuren. Modetrends uit de jaren 80 die de laatste paar jaren weer hip werden. Bijna elk meisje op de middelbare school heeft wel een flair broek in haar kledingkast liggen. vintagehoeden Bijna alle trends uit de jaren 80 zijn al een keer terug gekomen. En nu is er weer een nieuwe trend aan de beurt: vintagehoeden. Iedereen wilt weer vintagehoeden dragen. Hoeden die mensen 30 tot 40 jaar geleden ook droegen. Dit zijn ongeloofelijk veel verschillende hoeden. De populairste voor de mannen zijn de zakelijke hoeden die heren in de jaren 50 naar hun werk droegen. Voor vrouwen zijn het de bolhoeden. Het is in ieder geval zeker dat vintagehoeden weer helemaal in zijn.