Algemene kenmerken over de Peuterey jas

Als je opzoek bent naar modieuze, kwaliteitsvolle en warme jassen, dan ben je bij het merk Peuterey aan het juiste adres! De Peuterey jas zijn uit 100% Polyamide gemaakt waardoor ze je zeker warmte kunnen garanderen voor de koude dagen. Daarnaast maakt het materiaal van de jas een zeer efficiënte regenjas. De jas heeft lange mouwen, wat zeker wordt gezocht in een jas. Het is een slim fit jas. Dat wil zeggen dat de jas een sterk getailleerde pasvorm heeft. Het materiaal verslijt niet na een aantal wasbeurten. Dus de jas is zeker en vast van topkwaliteit.

Waarom zou je kiezen voor een Peuterey jas?

Iedereen zoekt een mooie jas die bij deze tijd past en waar je er goed in uitziet. Maar natuurlijk is het belangrijk dat je jas de nodige warmte biedt tijdens de koude dagen. Naast de warmte die een jas te bieden heeft, is het vast en zeker ook belangrijk om er goed en verzorgt uit te zien. De Peuterey jas zal je daarmee kunnen helpen. Want door de sterk getailleerde pasvorm ziet iedereen goed uit in de Peuterey jassen. De jas valt verder te combineren met alle soorten kleding. Heb je bijvoorbeeld een sportieve outfit aan dan past de jas er perfect bovenop. De jas past verder ook perfect boven op een casual, klassieke en verder alle soorten kledingstijlen.

In welke vormen is de Peuterey jas verkrijgbaar?

De jas is te verkrijgen in verschillende kleuren. Namelijk: de kleur geel, die trouwens een nieuwe kleur in het assortiment is samen met de witte kleur. Naast deze twee nieuwe kleuren kun je de jas uiteraard ook verkrijgen in het zwart, grijs, groen, en zo nog meer kleuren. Naast de keuze uit verschillende kleuren kun je ook kiezen voor een jas met capuchon of eentje zonder capuchon.