Westmalle cadeau doen

Westmalle

Westmalle, je zult de naam waarschijnlijk wel kennen. Maar heb je deze biersoort wel eens gedronken, lekker hoor! Maar dat moet je zelf proeven, want smaken verschillen. De website van Hopt geeft je veel keuze uit allerlei biersoorten met een beschrijving van de smaakbeleving. Duik eens in de wereld van het bier (figuurlijk bedoeld!), interessant als je hierover meer weet.

De aanbieder is een bierkenner en dat merk je op de website door de info die je bij de producten vindt. Heb je vragen naar aanleiding van een bepaald product of artikel, dan staat er een klantenservice voor je klaar om deze te beantwoorden. Het blijft echter een kwestie van smaak en dus moet je de biertjes zelf proeven. De bierpakketten zijn een mooie kans om met verschillende biersoorten kennis te maken. Tip: cadeau voor Vaderdag.

Westmalle

Westmalle in fraai glas

Westmalle in een fraai glas smaakt nog veel lekkerder! Welke soort bier kies je Tripel of Dubbel Bruin Trappist? Schenk het in een kelkglas en je geniet nog meer. Bestel samen met je bier de fraaie glazen. Uit welk glas drink jij het liefste? Jouw voorkeur staat zeker bij het assortiment glazen op de Hopt website.

Vaderdag is aanstaande, het WK is begonnen, genoeg redenen om het (bier)glas te heffen. Kijk of je voldoende glazen en bier in de kast hebt staan voor bezoek van vrienden als Nederland kampioen wordt. Zo niet, plaats je bestelling nu online en je hebt deze snel en goed verzorgd op tijd in huis. Ook voor een Vadercadeau is het belangrijk dit op tijd te regelen.