Waarom naar puppycursus een goede keuze is

Wanneer je een puppy neemt is het slim om daar een training voor puppy’s bij te nemen. Vooral als het uw eerste puppy is die u gaat opvoeden. Maar waarom naar puppycursus zult u zich vast bedenken. Dit is vanwege het risico wat veel eigenaren van hun hond ervaren te voorkomen. Door een niet zo’n goede manier van training, kan een hond gedragsproblemen en zelf trauma’s oplopen. Dit heeft u als baasje zelf in de hand. Doordat we dit graag willen voorkomen hebben we een hele complete online puppycursus in de aanbieding.  Zo kunnen we u garanderen dat u en uw hond een prettige opvoeding ervaart op een manier om problemen te voorkomen.

De puppycursus is geschikt voor elke hond. Zo zijn we door een onderzoek erachter gekomen, dat de eerste 6 maanden van een puppy cruciaal zijn voor zijn verdere hondenleven. De puppycursus van Tinki.nl de nummer 1 online training voor honden van Nederland. Hier staat alles in om de eerste 180 dagen goed door te komen op een leuke en leerzame manier. Bij het onderzoek waar ruim 10.000 hondeneigenaren aan mee hebben gedaan, is er naar voren gekomen dat er in de meeste gevallen 7 problemen ontstaan bij de opvoeding. Zo hebben de honden experts een puppycursus bedacht, die de problemen zal voorkomen en nog veel meer. Het is een cursus waar wel ruim 2 jaar aan gewerkt is.  Dus als in uw gedachten rond gaat waarom een puppycursus? Dan hebben wij hier het antwoord voor u!

Wat krijg je bij 123Tinki.com?

Bij de puppycursus krijg je vele extra’s. Dit zorgt er zeker voor dat u alles heeft wat nodig is  bij de eerste 180 dagen van uw puppy. Zo krijg je:

75 video’s van wel ruim 30 uur bij elkaar.

De experts op het gebied van honden vertellen hierin de kennis, vaardigheden en oefeningen in. Zo leer je hoe u uw hond kan socialiseren, zindelijk kan maken en nog veel meer. Hier kunt u het beste mee beginnen op de eerste dag dat u uw hond in huis neemt. U kunt de video’s bekijken waar en wanneer u dat wilt. Daarbij heeft u levenslang toegang tot de video’s.

10 puppy boeken

Hier staat alles over de eerste 180 dagen. Hier staat duidelijk uitleg over de problemen. Hoe je kan belonen, ongewenst gedrag kan afleren en wat wel en niet gegeten mag worden. Daarnaast staat er nog veel meer in!

275 antwoorden op veelgestelde vragen

Wanneer je puppy in huis komt, kunnen er vragen kunnen ontstaan bij verzorging, commando’s en meer. Zo hebben de honden experts alle vragen en antwoorden in de cursus verwerkt.

67 stappenplannen en heel veel oefeningen

Bewezen methodes verwerkt in stappenplannen. In de stappenplannen en oefeningen laten stap voor stap zie hoe je het trainen opbouwt. Zo kunt u uw puppy in 11 stappen al zindelijk hebben.

Hopelijk is de vraag “waarom een puppycursus”  al een beetje duidelijk geworden voor u. Meer weten? Maak dan een kijkje op de site 123Tinki.com!