Mooi kunststof kippenhok gekocht

Kunststof kippenhok

Online heb ik laatst een zeer mooi kunststof kippenhok gekocht. Het is de bedoeling dat wij een paar kippen gaan aanschaffen en daarom deze aankoop. Een plastic hok heeft veel voordelen en daarom hebben wij hier ook voor gekozen. Helemaal omdat wij ooit een houten konijnenhok hebben gehad, deze was binnen een maand al erg smerig.

Nu hebben wij ons laten vertellen dat een kip last van bloedluis kunnen hebben. Dit zijn beestjes die figuurlijk een kip leeg zuigt. Doe je dit niet behandelen dan is de dood als gevolg.

Kunststof kippenhok

Online een kunststof kippenhok kopen

De wijze woorden over de bloedluis hebben wij via de webshop van Kleinveeservice.nl gelezen en gehoord. Hier hebben wij ook alle spullen gekocht, die wij voor onze kippen nodig hadden. Om te beginnen een hok. Dit is dus hete plastic model geworden. Door het verhaal over de bloedluis, hebben wij ons laten vertellen dat in een houten hok deze beestjes in de kieren gaan zitten. Hierdoor wordt het zeer lastig om deze beestjes te bestrijden. In een plastic model is geen kier te vinden en hierdoor ook makkelijk schoon te houden. Heeft een kip bloedluis dan kan je dit behandelen en zonder problemen weer terug in het hok zetten.

Wil jij meer weten over de aanschaf van kippen en de verzorging die hierbij komt kijken, neem dan een kijkje in deze webshop.