Tip voor een goede personal trainer in Etten-Leur

groepstraining

Ben je op zoek naar personal trainer Etten- Leur? Dan raad ik je aan om eens een kijkje nemen op de website van Breda Strength & Conditioning. Ik ben zelf namelijk erg veel afgevallen met behulp van een personal trainer van Breda Strength & Conditioning. 

Zeer veel tevreden voorgaande klanten 

Toen ik op het internet op zoek ging naar personal trainer Etten-Leur kreeg ik zeer veel zoekresultaten van veel verschillende personal trainers in de buurt van Etten-Leur. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Breda Strength & Conditioning mij het meeste aan. De website van deze sportschool is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie over wat deze sportschool aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Ook zijn er op de website een aantal afbeeldingen te vinden van voorgaande klanten die allemaal erg veel resultaat hebben geboekt met behulp van een personal trainer. Dit sprak mij persoonlijk allemaal super erg aan waardoor besloot om contact op te nemen met de sportschool om kennis te maken met een personal trainer. 

personal training

Zeer tevreden over de behaalde resultaten 

Toen ik contact opnam met Breda Strength & Conditioning werd ik erg vriendelijk en zeer uitgebreid te woord gestaan. Ik kon al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek met een personal trainer. Tijdens dit gesprek hebben we het uitgebreid gehad over mijn persoonlijke doelen en eetpatroon. Na het gesprek besloot ik om te beginnen met sporten. We zijn inmiddels een aantal weken verder en ik ben al super veel afgevallen.