Kom helemaal tot rust met een wellness arrangement

Wellness arrangement

Een wellness arrangement voor jou. Heb jij ook behoefte om jezelf helemaal tot rust te laten komen? Met een Wellness arrangement kan je hier zeker gebruik van gaan maken. Bij Thermen Nijmegen kan jij helemaal tot rust komen in de Wellness en kan je ook blijven overnachten. Als jij na een lange week behoefte hebt aan rust voor jezelf, is dit zeker de oplossing voor jou. Er zijn veel verschillende faciliteiten die bij jou passen. Kan je niet kiezen? Dan kan je er ook voor kiezen om meerdere faciliteiten te kiezen. Er zijn ook veel verschillende arrangementen voor elke gelegenheid. Je kan er ook voor kiezen om een week arrangement te kiezen of voor een heel jaar.

Ontspanning

Eigen ervaring met een wellness arrangement

Uit eigen ervaring weet ik dat als je een zware week achter de rug hebt, het heel fijn is om je helemaal te kunnen ontspannen en jezelf te laten verwennen. Voor een dag of zelfs weekendje nergens aan denken, alleen aan jezelf. Je kan naar de sauna, gaan baden, manicure & pedicure, hammam Rhassoul, massage, oprieting en je kan er lekker gaan eten. Dus voor jou zit alles in het pakket zodat jij helemaal tot rust kan komen. Of je dit nou alleen of samen met partner, vrienden of familie doet. Het is allemaal mogelijk bij Thermen Nijmegen. Thermen Nijmegen biedt jou van alles en wil graag dat jij na jouw bezoek met een goed gevoel naar huis gaat.

Massage

Arrangement

Er zijn veel verschillende arrangementen bij Thermen Nijmegen. Je hebt dus veel keus en kan jij samen met jouw partner, vriend of familielid kiezen voor welk arrangement jullie gaan. Je kan ook altijd even rondkijken op de website voor meer informatie. Hier kan je ook je wellness arrangement gaan boeken. Kom je er toch niet helemaal uit of heb je ergens een vraag over? Dan kan je altijd even opbellen en dan wordt je vraag beantwoord.