Mijn schadeauto verkopen is gelukt en ook nog eens voor een goede prijs

Mijn schadeauto verkopen is gelukt en ook nog eens voor een goede prijs

Een schadeauto verkopen is natuurlijk nooit leuk, in mijn geval ook niet maar toch ben ik blij dat deze auto mij heeft beschermd toen ik werd aangereden en ik er geen verwondingen aan heb overgehouden. Gelukkig ben ik wel goed verzekerd maar ik kan in dit geval niet mijn auto laten repareren omdat deze erg beschadigd en niet meer de weg op kan. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf die dit voor mij kan verzorgen en zo kwam ik terecht op deze site. Hier aan kun je je auto verkopen en de beschadiging maakt niets uit. Nou dat is nog eens aantrekkelijk een benieuwen of ik er nog een goed bedrag voor krijg bedacht ik mij toen ik mijn gegevens achter liet op deze site om te worden terug gebeld. Als nel kreeg ik een telefoontje en was de mogelijkheid daar om bij mij langs te komen. Hierop volgend kreeg ik een aantrekkelijk bod en kon alles zelfs direct worden afgehandeld. En zo heb ik in een korte tijd mijn schadeauto weten te verkopen aan dit bedrijf en hebben zij deze direct meegenomen.