Maximaal resultaat na letsel door verkeersongeval

Tijdens een wandeling werd ik vol geschept door een motorrijder. Het regende en hij reed veel te hard door de bebouwde kom. Doordat hij mij vol van achteren aanreed liep ik zwaar letsel op aan mijn nek door dit verkeersongeval. Ik ben van beroep gymleraar dus dit beroep kon ik van de ene dag op de andere niet meer uitoefenen. Die motorrijder reed trouwens zeker negentig waar je maar vijftig mocht. Dat is nooit bewezen maar ik weet het zeker. Het was een jonge gast die vlak na het ongeval mij gewoon uit begon te schelden. Dat heeft een enorme impact op mij gehad. Om heel eerlijk te zijn had ik op dat moment al het plan om te gaan voor het maximale bedrag aan letselschade door verkeersongeval. Ze hebben mij hier echt prima begeleid om dit voor elkaar te krijgen.

Samenwerking

Het was vanaf de eerste minuut een fijne samenwerking. Ze voelen heel goed aan wat er door je hoofd gaat als je betrokken bent geraakt bij een verkeersongeval. In mijn geval kwam hier ook veel woede bij vanwege dat incident vlak na dit ongeval. Die woede moest ik wel even uitschakelen want dat brengt niet veel in zo’n procedure. Gelukkig ben ik schadeloos gesteld. Dat hebben we samen bereikt. Prima bedrijf dit, met prima advocaten.