Met ic transport kon mijn man alsnog worden gebracht naar het ziekenhuis in eigen land

Met ic transport kon mijn man alsnog worden gebracht naar het ziekenhuis in eigen land

Omdat mijn man een hart infarct heeft gehad en hij hierdoor op de Intensive Care belande, was dit natuurlijk vreselijk schrikken. En je voelt je niet prettig als dit allemaal gebeurd als je op vakantie bent. Gelukkig was dit allemaal binnen Europa en konden wij gebruik maken van ic transport zoals dit heet. Mijn man mocht geen stap verzetten en ook was niet duidelijk wanneer wel. Onze vakantie was natuurlijk abrupt beëindigd, dit geeft natuurlijk niet maar waar je je wel zorgen over maakt is hoe komen wij beide weer in onze eigen woonplaats. En dus ben ik direct op internet  gaan kijken naar een bedrijf die deze ic transport kon regelen voor ons om mijn man in het ziekenhuis te krijgen die voor ins het dichtstbijzijnde is. En toen kwam ik al snel op deze site terecht. Ik bedacht mij niets en ben direct gaan bellen. Gelukkig hadden zij direct begrip voor de situatie en konden zij mij gerust stellen en legde uit wat ik moest doen. En in die tijd was de ic transport zelfs al onderweg.