La Colline

Iedereen wil het liefst voor eeuwig een jonge huid. Maar helaas moeten iedereen er vroeg of laat aan geloven: rimpels zijn nu eenmaal een onderdeel van ouder worden. Maar gelukkig kunnen we dit proces van huidveroudering nog even uitstellen. Het Zwitserse merk La Colline heeft als doel om het huidverouderingsproces te vertragen. En met succes! La Colline is een pionier in het gebruik van collageenmaskers die het natuurlijke proces van cel vernieuwing stimuleren. De behandelingen tegen huidveroudering zijn uitzonderlijk van aard dankzij de innovatieve formules die gebaseerd zijn op hoogwaardige biotech-actieve ingrediënten en botanische extracten. Het merk weet onmiddellijke en langdurige zichtbare resultaten te leveren en je huid jong, gezond en mooi te houden.

Het CMAge Complex is de basis van elk La Colline product. Deze afkorting staat voor Cell Metabolism Activation. Het complex dringt door tot diep in de huidcellen en biedt hydratatie, bescherming en een goede dosis zuurstof. Dit is precies wat de beschadigde huid nodig heeft om het celvernieuwingsproces te stimuleren. De huidcellen worden als het ware opnieuw geprogrammeerd zodat ze weer kunnen functioneren als jonge huidcellen. Het complex, dat La Colline zelf ontwikkeld heeft, is ook verrijkt met andere ingrediënten die elk hun eigen werking hebben:

  • Haver proteïne zorgt voor een beschermend laagje. Dit laagje zorgt ervoor dat je huid beter vocht kan vasthouden en de pH-waarde op peil weet te houden.
  • Artemisia is een antioxidant die de huid kalmeert en stress tegengaat.
  • Hyaluronzuur zorgt ervoor dat de huid water kan aantrekken en opnemen.
  • Micro-algenextract verhoogt het zuurstofverbruik van cellen en bevordert de energietoevoer.
  • Ceramidencomplex bestaat uit vetten die de huid beschermen tegen droogte en gevoeligheid. Het versterkt de buitenste laag van de huid.
  • Tarwekiemen zorgen voor een betere celdeling en gaan effectief verslappingen van de huid tegen. Hierdoor wordt de kans op rimpels veel kleiner.

Zoals al eerder vermeld, is het CMAge Complex de basis van ieder product van La Colline. Toch is niet iedere huid hetzelfde en heeft iedere huid een andere verzorging nodig. Daar is La Colline zich van bewust en heeft daarom verschillende productlijnen op de markt gebracht om aan iedereens behoefte aan een jonge huid te kunnen voorzien. Zo is de Lift & Light productlijn speciaal ontwikkeld voor de huid met rode- en pigmentvlekken en is de Moisture Boost collectie gemaakt voor mensen vanaf 20 jaar die huidveroudering willen voorkomen. 

Ga voor een jonge huid en bestel je La Colline producten bij Beautyfashionshop. De beste prijzen, een snelle levering en professioneel advies zijn een paar van de vele voordelen van onze webshop. Neem eens een kijkje in ons brede assortiment aan La Colline producten en gun je huid een jeugdige uitstraling.