Je bent hier aan het juiste adres als je witte tanden wilt

Je bent hier aan het juiste adres als je witte tanden wilt

Samen met mijn man heb ik mijn tanden witter laten maken door de tandarts van deze praktijk. Ik wilde dit al een tijd en mijn man vond het allemaal niet zo nodig. Toch wilde ik voor mijzelf dit doorzetten en nadat ik hierover voldoende informatie over had gevonden, ben ik een afspraak gaan maken voor een intake. Ik had nog een aantal vragen en daarmee bedacht mijn man ook dat hij dit ook graag wilde. Ik moest er een beetje om lachen toen wij allebei zenuwachtig in de wachtkamer zaten. Maar al snel kwam er een vriendelijke tandarts aan die ons netjes te woord heeft gestaan en ons alles uitlegde over het maken van witte tanden. Gelukkig kon ik hierna een afspraak maken voor zowel mijzelf als mijn man en zo zijn wij voor een tweede keer naar deze tandarts toegereden en kwamen wij ditmaal de deur uit met ongelofelijk mooie en witte tanden. Ik ben zo tevreden over het eindresultaat dat ik daarom deze positieve reactie op internet heb geplaatst. Het is zeker een aanrader om deze praktijk hiervoor in te schakelen als je graag witte tanden wilt.