Ik vind de proteïne recepten heerlijk

Als je aan proteïne recepten denkt, dan denk je misschien aan hele ingewikkelde maaltijden die een hoop moeite kosten en dure boodschappen. Echter heb k juist het tegendeel ontdekt. Ik ben al een tijdje aan het eten volgens de recepten die ik heb volgens het kookboek dat ik heb besteld op de site van proteinerecepten.nl. Omdat het naast het feit dat ik de maaltijden echt heerlijk vind, ook nog eens een goede lijn oplevert heb ik besloten om hierover mijn grote complimenten achter te laten op dit blog.

 

Zeker een aanrader om op een prettige manier af te vallen op een gezonde manier

De proteïne recepten zijn zo samengesteld dat je eigenlijk niets meer hoeft te doen. Ja, de boodschappen halen en dan kun je vervolgens stap voor stap volens het kookboek op de juiste manier het gerecht bereiden. Om nog even een indruk te geven, wij hadden laatst goede vrienden op visite. En als wij afspreken met hen, dan koken wij altijd voor elkaar. Nu heb ik (zonder dan ook maar te zeggen dat het gaat om een gerecht die ik bewust nuttig vanwege mijn dieet) op tafel gezet en de grootste complimenten herover gekregen. En dat zegt eigenlijk al genoeg over wat ik met mijn blog duidelijk wil maken.

Het is zeker een absolute aanrader! Zeker voor de sporters onder ons. Het is dus niet alleen goed voor je lijf maar ook nog eens erg lekker. En dat noem ik dan ook een echte win win situatie. Daarom voor een ieder die dit ook zal gaan proberen. Vast eet smakelijk!