Goedkoop een elektrische moederfiets bestellen

Ben jij een mamma (of pappa) die met een kind (of twee) weer en wind trotseert om met de kids op pad te gaan met de fiets? Gun jezelf wat comfort en verhoog de veiligheid van alle (mee)rijders met een elektrische moederfiets. Dit zijn speciale eBikes die perfect afgestemd zijn op de wensen en behoeften van ouders met jonge kinderen. Waar kun je goedkoop een elektrische moederfiets kopen, en waar moet je op letten? Dat lees je op deze pagina!

De scooter special shop Fast & Furious verkoopt ook eBikes voor alle leeftijden. Bekijk het huidige aanbod direct in de webshop!

Waarom een elektrische moederfiets aanschaffen?

Het belang van een eBike hoeven we eigenlijk niet meer uit te leggen, deze fietsen met trapondersteuning zijn mateloos populair in Nederland. Maar niet iedereen weet dat er verschillende modellen zijn voor specifieke doelgroepen. Voor ouders met jonge kinderen is er de elektrische mama fiets, een eBike met enkele handige eigenschappen die fietsen met kinderen achterop én voorop een stuk prettiger maakt.

elektrische moederfiets bestellen

Voordelen van een elektrische mamafiets

  • Je kunt tot wel twee kinderzitjes plaatsen op een elektrische moederfiets, vooraan een klein zitje voor peuters, en achter een ruimer zitje voor kleuters.
  • Deze eBikes voor moeders hebben een lagere instap waardoor je beter balans kunt houden bij opstappen en afstappen.
  • De voorvork en achterzijde van de fiets zijn heel sterk om het gewicht van mamma inclusief kinderen te dragen.
  • Met variabele trapondersteuning rijd je onder alle omstandigheden even comfortabel, ook tegen de wind in en bergop.
  • De zitjes zijn eenvoudig te monteren en weer te demonteren, je kunt deze eBike dus jarenlang gebruiken in alle fasen van het ouderschap. Ook wanneer jouw kinderen op hun eigen fiets kunnen rijden!
  • Naast moeders en vaders zijn deze fietsen ook zeer geschikt voor mensen met een verminderde motoriek dankzij de lage instap en variabele trapondersteuning.

Goedkoop een elektrische moederfiets kopen

Online kun je goedkoop een eBike voor mama’s kopen en ja, ze zijn ook geschikt voor papa’s! Houd er wel rekening mee dat niet elke goedkope elektrische fiets van dezelfde kwaliteit is, en niet elke eBike is automatisch geschikt voor kinderzitjes. Wanneer je vragen hebt kun je contact opnemen met de webshop voor meer informatie. Je vindt daar ook de verschillende betalingsmogelijkheden zoals een elektrische fiets op afbetaling kopen.

Bekijk zelf de voordelen van een elektrische mamafiets in de webwinkel van Fast & Furious.