Geen wind en alleen maar comfort op mijn horeca terras

Geen wind en alleen maar comfort op mijn horeca terras

 

De relatief warme wintermaanden heb ik goed kunnen besteden aan het volledig lente- en zomerklaar maken van het horeca terras dat ik voor mijn zaak heb liggen – en ik kan je vertellen, dat was wel nodig ook, en hard! Al jarenlang lag het een beetje te verstoffen hier, is er eigenlijk niet meer naar omgekeken – ik steek de hand in eigen boezem, ik heb er natuurlijk zelf schuld aan. Neemt niet weg dat het ook mijn initiatief was er dit jaar nou wel eens aandacht aan te besteden, met natuurlijk als de ultieme hoop meer mensen te kunnen enthousiasmeren op mijn horeca terras te komen zitten en niet op dat van de buren – de concurrentie is hier immers niet de minste. Je moet goed begrijpen, de klant is altijd koning en ik wil het mijn gasten zo aangenaam mogelijk maken en dat effect kun je op meerdere manieren bereiken. Zo heb ik heel comfortabele stoelen aangeschaft en ook enkele lounge banken natuurlijk, dat is tegenwoordig onmisbaar op een beetje een hip horeca terras. Vergeet ook niet de wind natuurlijk, want als je ergens niet lekker door zit, dan is het wel als de wind er te extreem is, dat moeten we echt niet hebben! verplaatsbare terrasschermen