Voor een echte uitdaging ga je naar escape room Arnhem!

Bent u op zoek naar een uitdaging? Dan zijn wij de ideale dagje uit! Escape room Arnhem is een leuke en zeer uitdagende belevenis voor jong en oud. Escape room Arnhem is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een uitdaging en een oplossing. Tijdens verschillenden opdrachten moet je op zoek gaan naar de juiste oplossing. Mensen moet bijvoorbeeld een puzzel oplossen of een doolhof doorkruisen. Escape room Arnhem dwingt je om samen te werken maar op sommige momenten sta er alleen voor. Voor een leuke en uitdagende belevenis bezoek je escape room Arnhem!

Wat maakt een escape room zo bijzonder?

De kelder van het Singendonck-landhuis bestond uit meerdere ruimtes, verdeeld over twee verdiepingen. Enkel door de ontsnapping uit de eerste ruimte ben je er nog lang niet. Wat het nog unieker maakt is dat voor sommige puzzels je team in verschillende ruimtes tegelijk actief moet zijn. Verder zijn de ontvangst en nabeschouwing volledig in het authentieke thema ingericht, zodat de ervaring intenser is dan alleen het uur dat je in de escape room verblijft. Een escape room is een leuke en zeer uitdagende manier om een leuk dagje uit tegemoet te gaan.

Voor jong en oud

Escape Room is geschikt voor zowel kinderfeestjes als familiedagen. Wij verwelkomen elke dag verschillenden leeftijden en we zien ieder keer tevreden gezichten de escape room verlaten. Iedereen die klaar staat voor een uitdaging is welkom in onze escape room. Zien we je binnenkort in onze escape room?