Familiedag organiseren om banden te herstellen

Mijn moeder kwam op het idee; een familiedag organiseren. Dit leek mij ook wel interessant, want de familie was al jaren een puinhoop van rare ruzies en verwijten, om gek van te worden. Ik vroeg dus ook aan mijn nichtje of een familiedag organiseren handig was, om eenmalig iets leuks te gaan doen en weer te voelen dat we familie zijn. Ruzies gaan namelijk nooit ergens over en voor je het weet heb je geen contact meer met je familie om iets stoms. Tijd om dit te herstellen dus. Mijn nichtje peilde even bij haar ouders en een familiedag organiseren klonk hen wel goed in de oren. Zo gingen mijn moeder en ik op pad om een perfecte dag te bewerkstelligen. Via een website vonden we goedkope locaties met bepaalde aanbiedingen. Zo hadden we geregeld eerst lekker met z’n allen te fietsen door een mooie natuur en daarna heerlijk te lunchen. Op de dag zelf was ik nog best zenuwachtig, je weet niet hoe het gaat verlopen. Maar iedereen was heel gemoedelijk en het was echt heel erg gezellig, iedereen deed z’n best. Er zijn wel weer wat banden hersteld, dat is duidelijk, daarom is een familiedag organiseren zo gek nog niet.