Claudia Strater is het merk dat ik nu draag

Claudia Strater is het merk dat ik nu draag

Op mijn werk wordt er van mij verwacht dat ik netjes gekleed verschijn. Dit vind ik prima maar ik moet mij er ook prettig in voelen, ik ben vaak veranderd van kleding merk omdat ik in sommige gevallen mooie kleding droeg, maar dat deze aan het einde van de dag echt niet meer goed zaten. Dit was erg hinderlijk omdat ik in de avond nog wel eens een zakendiner heb en dan ben ik al geneigd om hiervoor een andere outfit aan te trekken. Tot een goede vriendin mij attendeerde op deze kledingwebsite, en ik eens moest kijken naar het merk Claudia Strater. Ik besloot haar advies eens op te volgen want proberen kan geen kwaad toch? En zo had ik mijn eerste bestelling van Claudia Strater op deze site gedaan. Toen de kleding binnen was kon ik eigenlijk al snel zien wat mijn vriendin bedoelde, deze kleding ziet er niet alleen goed en mooi afgewerkt uit, maar deze draag ik met veel plezier omdat het een mooie pasvorm heeft, na een lange dag werken zit de kleding van Claudia Strater nog net zo als toen ik dit in de morgen aantrok. Voor mij geen twee keer omkleden op een dag.