Hoe herken je nep Ralph Lauren kleding?

Polo Ralph Lauren is een populair design bedrijf dat tassen en kleding verkoopt. Helaas heeft de populariteit van het merk nagemaakte Polo Ralph Lauren-producten op de markt gebracht. Als je bang bent dat je neppe Ralph Lauren kleding hebt gekocht, zoek dan naar details zoals steken en logo’s. Als u een namaakproduct heeft, zoek dan contact met Ralph Lauren Company en maak een melding van het probleem.

Controleer het logo.

Het overhemd van Ralph Lauren toont vaak een kleine steek van een polo op een paard. In de namaak van Ralph Lauren is de hamer van de ruiter eerder rond dan vierkant. De staart is moeilijk te zien en het rechter achterbeen van het paard is gebogen. In het eigenlijke product is de staart van het paard duidelijk zichtbaar en is de rechter achterpoot recht. U moet ook duidelijk de contouren van de voeten van de bestuurder kunnen zien. Bij namaak kleding van Ralph Lauren is het been vaak niet goed zichtbaar. Omdat de verschillen vaak amper te zien zijn, is het slim om een foto van het echte logo op te zoeken om te kunnen vergelijken. Ook is het slim om met een vergrootglas naar het logo te kijken.

Onderzoek de naden.

Draai het T-shirt om en controleer de onderste zoom. Echte Ralph Lauren zou fijne lijnen van uniforme stiksels langs de onderkant van het shirt moeten hebben. Geen, gekartelde of ongelijke steken geven aan dat het product namaak is.

Onderzoek het label aan de binnenkant van de kraag.

Alle producten van Ralph Lauren hebben een maatlabel onder de kraag. Het label op de kraag heeft het Ralph Lauren-logo en een klein label dat naar rechts uitsteekt. Als je geen label van een andere maat hebt, is het waarschijnlijk een nep. Het lettertype is gemakkelijk te lezen en het maatlabel mag niet verkeerd worden gespeld. Bovendien moeten de naden langs de kraag dezelfde kleur hebben als het overhemd. Replica’s van hoge kwaliteit lijken erg op tags op ware grootte, dus bekijk de afbeeldingen van de tags op ware grootte online en vergelijk ze met je shirttags. Zelfs kleine wijzigingen in het lettertype, zoals wijzigingen in de spatiëring, kunnen duiden op nep.