Zo kwam ik bij het adres van Paul Dekkers

Zo kwam ik bij het adres van Paul Dekkers

Als je Paul Dekkers inhuurt dan weet je zeker dat het echt iets moois en ook unieks gaat worden. Dit zei mijn vriendin toen zij mij vertelde dat deze man de babykamer mooi heeft gemaakt en dat de kamer bij deze af is. Nou ik geloofde het wel en was gewoon nieuwsgierig naar de babykamer. Maar toen ik eenmaal op deze babykamer stond kon ik werkelijk mijn ogen niet geloven. Ik had werkelijk nog niet eerder zoiets moois gezien en wilde eigenlijk niet meer van de kamer omdat ik maar bleef kijken. het was echt een sprookjesbos geworden. En toen ik eenmaal beneden aan de koffie zat, raakte ik er maar niet over uitgesproken. En zo liet zij mij de site van Paul Dekkers zien en kwam ik op het idee om dit goede idee ook eens te gebruiken voor mijn oudste zoon. Hij zit al op het voortgezet onderwijs en mag wel een andere kamer hebben omdat zijn huidige kamer eigenlijk te kinderachtig wordt. En met een mooie muurschildering van Paul Dekkers moet dit vast en zeker helemaal goed komen.