Zeer content met de Different doors openslaande deuren

Zeer content met de Different doors openslaande deuren

Door een vriend werden wij geïnspireerd tot het installeren van Different doors openslaande deuren in onze garage. Niet om al te ontevreden te doen, maar de vorige garage die hier aan ons huis vastzat bood geen fraai aangezicht. Het detoneerde met de hele rest van het huis, wat een zonde was want ons huis is werkelijk bijzonder te noemen. Ik ben dan ook zeer content ook de garage en de Different doors openslaande deuren nu ook een succes te kunnen noemen, alsof het naadloos overloopt in het huis. Het correspondeert echt aan de stijl van het huis en dat is alleen maar prettig want dat maakt het geheel echt bijzonder. Een doorn in het oog was de vorige garage, maar inmiddels is dat niet meer zo, integendeel zelfs. Al vanaf een grote afstand zie je de grote, houten deuren van de garage – die voor mij een warm welkom vormen, als ik in de avond op huis aan kom rijden. Het zijn niet voor niets openslaande deuren – dus ik kan ze vanuit mijn auto zelf met de afstandsbediening zelf besturen, ze openen als ik aan kom rijden.