Vind de juiste daisyspeler samen met Worldwide Vision!

Bent u op zoek naar een apparaat die gesproken boeken, tijdschriften en kranten kan voorlezen? Dan bent u opzoek naar een daisyspeler. Worldwide Vision heeft een ruim assortiment hulpmiddelen voor mensen met een auditieve of visuele beperking, voor senioren en mensen met een leesbeperking. Met een assortiment van meer dan 1000 artikelen zijn zij de grootste groothandel binnen de BeNeLux.

Neem je daisyspeler mee!

Wij hebben een ruim assortiment waar dé daisyspeler voor u tussen moet zitten. De daisyspeler kan op verschillende manieren worden gebruikt. Het is mogelijk om via een cd, USB-stick of SD-kaart naar de boeken te luisteren. De draagbare spelers werken in plaats van op netstroom op een accu. Deze apparaatjes zijn zo groot als een mobiele telefoon en worden gebruikt door een SD-kaart of USb-stick. Op deze manier is het toegankelijk om onderweg tijdens een lange treinrit of in het vliegtuig naar een boek of krant te kunnen luisteren.

Contact met Worldwide Vision

Heeft u vragen voor ons over een van onze producten, over pakkettarieven of over ons bedrijf zelf? Op onze website is een contactformulier te vinden die u kunt invullen. Wij beantwoorden hier zo snel mogelijk op u via de mail. Ook is het mogelijk om bij ons in de showroom langs te komen of ons te bellen. Bij onze showroom kunnen wij u passend advies geven op afspraak. Op de vrijdagmiddag tussen 13:00 en 17:00 is het vrije inloop en kunt u bij ons langskomen.