Snackmobiel is echt een aanrader!

Snackmobiel

SnackmobielBen jij al bekend met Snackmobiel? Bij dit bedrijf kun je een frietkraam huren die vervolgens bij jou op de gewenste locatie komt. Dit is een uniek idee voor allerlei soorten feesten, evenementen, bedrijfsfeesten, verjaardagen en nog veel meer. Dankzij de verschillende soorten menu’s is er voor ieder zijn wensen en budget wel een passende oplossing. Het is zelfs mogelijk om zelf een arrangement samen te stellen. Ook hanteren ze bij dit bedrijf vaste prijzen per persoon. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Uiteraard gaat dit allemaal in overleg en is je reservering pas rond wanneer je akkoord hebt gegeven.

Snackmobiel maakt heerlijk eten dat vers wordt bereid

Snackmobiel Zelf heb ik onlangs Snackmobiel over de vloer gehad voor ons bedrijfsfeest. Op de afgesproken tijd kwamen ze aanrijden in een leuke frietkraam. Ik moet zeggen dat de kraam er heel netjes en verzorgd uitzag. Ze zijn dan ook HACCP goedgekeurd dus je kunt ervan uitgaan dat het eten veilig en hygiënisch wordt voorbereid. Een groot voordeel vond ik daarnaast dat iedereen wel friet lust en anders genieten ze wel van een warme snack, want wie houdt hier nou niet van?! Ook is het bij sommige frietkramen zo dat het echt bedoeld is voor grote groepen. Dit is bij Snackmobiel natuurlijk mogelijk, maar je kunt ze ook al laten komen bij groepen vanaf 40 personen!

Een unieke vorm van catering

Daarom was de Snackmobiel ook echt een goed idee voor ons bedrijfsfeest. Het is betaalbaar, uniek en natuurlijk gewoon heel lekker! Iedereen was enorm te spreken over de kwaliteit en de service en ik zelf trouwens ook. Ik had helemaal geen omkijken naar de catering en kon zelf ook op mijn gemak een hapje eten.

Ben jij ook benieuwd wat Snackmobiel voor jou kan betekenen? Ik zou zeker aanraden om eens te informeren naar de mogelijkheden, of neem een kijkje op de website. Snackmobiel maakt van jouw feestje zeker weten een succes!