Restaurant Waalwijk

Ben jij opzoek naar een restaurant in Waalwijk? Dan raad ik je het zeer aan om een keer te eten bij GuestHouse Kitchen. Waarom zou je hier eten? De reden is vrij simpel. Het restaurant heeft de ideale ligging. Op loopafstand van een van het bekendste attractiepark van Nederland, de Efteling. Dit is niet het enige voordelige aan het eet restaurant. Je kunt ook vrij parkeren, waardoor je gewoon gratis naast en achter GuestHouse Kitchen kunt parkeren. GuestHouse Kitchen is onderdeel van de hotels en als gast van een van de hotels kun jij ook nog is genieten van het ontbijt.

Guesthouse Kitchen
Bij het restaurant in Waalwijk is het mogelijk om te dineren maar ook om te lunchen. Vanaf 11:00 uur kun je lekker een kop koffie drinken of een theetje met een smaakje. Bij een kop koffie mag natuurlijk niet het heerlijke stukje Brabants gebak ontbreken zoals grootmoeders appeltaart. Een van de specialiteiten die het restaurant verkoopt. niet alleen kun je de appeltaart proberen maar ook allerlei andere lekkere producten die op de lunchkaart staan. Om 17:00 uur openen de deuren om te dineren. Je kunt dan genieten van een heerlijke tomatensoep met balletjes, frisse salades en natuurlijk de specialiteiten van de kok.

Meer weten?
wil jij nou lunchen of dineren in een restaurant in Waalwijk? Dan is Guesthouse Kitchen de perfecte en beste keuze voor jou. Wil je meer weten over het restaurant neem dan een kijkje op de website van GuestHouse. Voor het reserveren kun je altijd het nummer bellen of even langskomen.