Redenen waarom je echt het proteïnedieet moet volgen

Redenen waarom je echt het proteïnedieet moet volgen

Als er een dieet is dat ik echt van harte kan aanbevelen, dan is het wel het proteïnedieet. Ik volg dit nu enkele weken en ben helemaal overstag, omdat ik aan levenden lijve heb mogen ervaren wat de positieve effecten ervan zijn. Om te beginnen natuurlijk het afvallen, want op dat gebied werkt het proteïnedieet bijzonder effectief. Sneller dan bij welk ander dieet dan ook vlogen de kilo’s er bij mij af en dus kan ik het echt onderschrijven – het wérkt. Bovendien is er nog iets dat, zeker in mijn situatie, echt van belang is te weten als je nog twijfelt over het volgen van het proteïnedieet. Dat is namelijk dat je er gerust en gemakkelijk bij kunt blijven sporten. Sterker nog, het stimuleert je juist in het sporten. Voor mij is dat tweeledig, om te beginnen door het feit dat je een ongelooflijke energie krijgt van het volgen van dit dieet, een die intrinsiek komt. Gedurende de dag heb je niet van die schommelingen die je met suikers hebt en is je energiepeil consistent. Je hebt dus genoeg energie om er ook flink bij te gaan sporten. Bovendien zorgen de eiwitten van het proteïnedieet er ook voor dat je spieren zich goed gaan ontwikkelen en die tekenen zich nu duidelijker op mijn lichaam af dan ooit tevoren.