Opleiding projectmedewerker bij Fabius opleidingen

Van mijn baas heb ik de ultieme mogelijkheid gekregen om een opleiding projectmedewerker te volgen. Ik ben vervolgens op het internet gaan kijken voor bedrijven die hierin zijn gespecialiseerd. Er kwamen direct veel relevante bedrijven naar voren. Een bedrijf viel erg op en dat is Fabius. Dit heeft te maken met de uitgebreide dienstverlening, goede recensies en scherpe prijzen.

Recensies (opleiding projectmedewerker)

Op het internet staan ontzettend veel goede reviews. Zo staat er dat zij unieke opleidingen aanbieden met echte professionals. Het is natuurlijk ontzettend belangrijk om les te krijgen van iemand die er verstand van heeft. Bij Fabius opleidingen ben je hier van verzekerd. De opleiding projectmedewerker kan bestaan uit het volgende:

–        Organiseren van evenementen
–        Opzetten van advertentiecampagnes
–        De bouw van een nieuwe fabriek
–        Informeren van het management
–        Bewaking van de budgetten en voortgang
–        Urenregistratie
–        Organiseren van vergaderingen

Zoals je ziet is het erg uitgebreid, zodat zij jou zo goed mogelijk kunnen voorbereiden!

Wat krijg je?

Je krijgt klassikaal les. In totaal krijg je 40 lessen van 3 uur waarin je de bovenstaande punten gaat leren. De opleiding projectmedewerker duurt 12 maanden en bestaat uit twee delen. Het eerste deel bestaat uit 30 lessen van 3 uur en duurt 9 maanden. Het tweede deel bestaat uit vervolgopleiding projectmedewerker die 3 maanden duurt. Gemiddeld besteed een cursist een dagdeel aan zijn/haar huiswerk per week. Dit is natuurlijk afhankelijk van jouw ervaring en kennis. Bekijk de website voor meer informatie. Zij staan je graag te woord!