Ondervind zelf ook de voordelen van de zwart wit folie

Ondervind zelf ook de voordelen van de zwart wit folie

Tegenwoordig gebruik ik zwart wit folie in de kweekkas, iets wat echt vele malen beter werkt dan enkel de zwarte folie. Eerst gebruikte ik die laatste en groeide er van alles dat eigenlijk ongewenst was, want zo hadden onkruid en algen ook een bestaansreden. Aangezien ik die nou juist wilde vermijden besloot ik me eens in te lezen in het gebruik van zoiets als zwart wit folie, dat ik eigenlijk per toeval in een van de omschrijvingen tegenkwam. Het witte gedeelte van de zwart wit folie plaats je boven de planten zelf en dit zorgt er vervolgens voor dat het licht weerkaatst wordt. Zodoende heb je dus een stimulans van de groei van de planten in de kas. Het zwarte gedeelte dient vooral als warmtewering en dat vind ik wel erg prettig want zodoende gaat er niets meer rotten, iets wat eerder wel het geval was. Tegenwoordig merk je echt een vooruitgang wat betreft de teelt van de planten, ik vind het echt een voordeel dat ik ervaar van de zwart wit folie. Ik kan het iedereen aanraden hier ook gebruik van te maken en zelf de voordelen te ondervinden.