Mooi combineren met moderne wandlampen

Mooi combineren met moderne wandlampen


Mocht je op zoek zijn naar wandlampen, kijk dan eens op de website van de Licht Xpert. Ik ben zeer te spreken over dit bedrijf aangezien ze een enorm assortiment aan wandlampen in de collectie hebben zitten. Voor iemand op zoek naar de ideale wandlamp was dit natuurlijk ideaal, erg fijn om een beetje te kunnen neuzen door het enorme aanbod dat er op het internet beschikbaar is. Ik ben recentelijk verhuisd naar een prachtige oude woning en het is dit huis dat direct een drang naar het herinrichten ervan in me opriep. Dit huis uit de negentiende eeuw is met recht klassiek te noemen, het heeft hoge plafonds, schuifdeuren, overal sierornamenten, houten vloeren in een visgraatpatroon – echt een goed verzorgd en statig huis. Dat maakt dat ik het wilde combineren met een wat moderner stijl. Als je dit nou ook vol gaat zetten met antiek dan heb je kans op een overkill aan classicisme namelijk en dat is zeker niet hetgeen ik nastreef. Leuk combineren met een rij moderne wandlampen leek mij dus wel wat en in mijn zoektocht ben ik zeker geslaagd.