Mijn eigen zaak, inclusief boekhouding

Vorig jaar had ik de beslissing genomen om mijn eigen zaak te starten. Een leuk idee natuurlijk. Maar eenvoudig was dit ook niet. De zaak opstellen op zich viel nog mee, maar de administratie die erbij kwam kijken helemaal niet! Zo moest ik plots zelf mijn boekhouding indienen. Ikzelf en hier helaas niets van. Ik ben eerder praktijkgericht. Daarom wilde ik hier hulp bij. Na wat zoekwerk ben ik op deze website terecht gekomen.

Mijn ervaring met het bedrijf  

Intussen kan ik jullie mijn ervaring met het bedrijf ook wel mededelen. Ik nam contact op met de medewerkers van het bedrijf. Hierdoor kreeg ik zeer snel een deskundige uitleg. Ze zeiden me ook dat ik dit programma eerst even kon uittesten. Zo wist ik meteen of het iets voor mij was. Aangezien dit eigenlijk dus geen risico inhield voor mij, heb ik me dan maar aangemeld. Ik kan gelukkig vertellen dat dit alles eigenlijk zeer duidelijk is nu. Zelfs ik, als absolute leek, kan werken met deze software. Voor mij is deze uitvinding/website dus een geweldige uitvinding. Kortom, ook hulp nodig bij je boekhouding indienen? Dan raad ik je graag deze website aan. Mij heeft het enorm geholpen!