Me van de verdenkingen afzijdig houden bij de wietplantage ontruiming

Me van de verdenkingen afzijdig houden bij de wietplantage ontruiming

 

Je verwacht het niet als huiseigenaar, maar het kán natuurlijk altijd voorkomen dat er iemand onder je dak iets uitspookt. Ik weet wel dat ik het toezicht op mijn panden flink ga opschroeven, met incidentele bezoeken tot gevolg, steekproefsgewijs. Wat me namelijk is overkomen gaat je echt niet in de koude kleren zitten. Bij een van mijn huurders is door de politie ontdekt dat hij wiet kweekte op zijn etage. Hij woonde er kennelijk niet eens, maar gebruikte de volle honderd vierkante meter voor zijn planten. Het heeft me best doen schrikken dat dit allemaal mogelijk is geweest en ik wilde zo snel mogelijk dat de boel opgeruimd werd.

 

Een professioneel bedrijf ingehuurd

 

Voor de wietplantage ontruiming heb ik wel een extern, professioneel bedrijf ingehuurd. Ik zag mezelf daar nog niet bezig gaan namelijk, en bovendien wilde ik me van alle verdenkingen afzijdig kunnen houden. Ikzelf huurde Property Herstel in, een bedrijf dat ik echt kan aanbevelen. Ze hebben snel en volledig werk geleverd en ik ben dan ook zeer tevreden. De rekening stuur ik door naar mijn voormalige huurder.