Maak je feestje helemaal af met raamfolie

Ken je dat: je hebt een feestje ergens maar je kunt het huis amper vinden. Geen versieringen in de tuin of op de gevel. Eenmaal binnen staan de Hollandse kaasjes en worstjes netjes in het midden van de kring maar verder zie je aan weinig dingen dat er feest is. Jammer! De oplossing? Raamfolie.

Ramen kunnen ook decor zijn

Raamfolie

Het is opmerkelijk hoe vaak het raam vergeten wordt als mogelijke plek voor decoratie tijdens een feest. Fleur je voortuin of kamer op met raamfolie. Je kunt het op maat laten maken maar nog belangrijker: bij sommige bedrijven kun je zelf een foto aanleveren voor je raamfolie. 

Zo kun je dus bijvoorbeeld een mooie foto van de jarige op het folie laten drukken. Of als je een paasbrunch organiseert, kun je een leuke decoratie van de paashaas kiezen. Zo ziet ook iedereen vanaf de straat meteen waar het feestje is en hoeven ze nooit meer eindeloos rondjes te rijden en jou te bellen.

Afmetingen en materiaal

Raamfolie

Voor je een mooie prent voor op je raam gaat uitzoeken is het wel handig om even te checken welke afmetingen je nodig hebt. Je kunt raamfolie vaak op maat bestellen maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een prent die kleiner is dan je raam. 

Als laatste is het goed om te bedenken welk materiaal je wil hebben. Wil je van beide kanten door het folie heen kunnen kijken, of wil je bijvoorbeeld dat het zicht van buitenaf belemmert? Misschien wil je wel glanzend materiaal, of juist mat? De keuze is oneindig.