Laat een iPad scherm vervangen over aan een vakman

Telefoon

Een iPad scherm vervangen uit laten voeren kan je veel geld besparen! Mogelijk heb je het apparaat laten vallen, waardoor er een barst in het scherm is ontstaan. In plaats van het kopen van een nieuwe iPad, zou je het bestaande apparaat kunnen laten herstellen. Dit is het overwegen waard, wanneer de rest van het apparaat naar behoren werkt en deze bijvoorbeeld nog maar enkele maanden oud is. Een iPad gaat over het algemeen al snel vijf jaar mee bij een normaal gebruik. In dit artikel vertellen we je meer over de mogelijkheden die je hebt, wanneer je een dergelijke reparatie aan je kapotte iPad uit laat voeren. Met welk defect aan je apparaat heb jij te maken?

iPad scherm vervangen

Opties bij een iPad scherm vervangen

Wanneer je voor een iPad scherm vervangen kiest, heb je verschillende mogelijkheden. Kies je er bijvoorbeeld voor om enkel je kapotte LCD-scherm te vervangen, of wil je ook andere onderdelen laten vervangen? Mogelijk zit de homebutton al enige tijd los, werken de volumeknoppen niet meer goed, is de aan-/uitschakelaar steeds lastiger in te drukken, enzovoorts. Het zijn slechts voorbeelden van reparaties die kunnen worden uitgevoerd aan je iPad. Zo lijkt je iPad na het uitvoeren van de reparatie weer als nieuw! Niet alleen prettig, wanneer je het apparaat zelf wilt blijven gebruiken. Ook komt dit van pas, wanneer je het apparaat wilt gaan verkopen.

Tablet

Snel een reparatie aan je iPad uit laten voeren

Bij de reparatie van een kapotte iPad heb je verschillende opties. Je kunt ervoor kiezen om het apparaat zelf te herstellen, je kunt deze naar de producent sturen, of je kunt een lokale reparatiewinkel inschakelen. Een lokale reparatiewinkel is vaak goedkoper en werkt daarbij sneller, dan het inschakelen van de producent van je toestel. Dit valt te verklaren door het feit, dat het apparaat niet hoeft te worden opgestuurd.