Injectables tegen zweten in oksels!

injectables

Zweteninjectables

Tot voor kort wist ik niet dat het gebruik van injectables kon helpen tegen overmatig zweten. Gelukkig heb ik dit zelf de afgelopen tijd mogen ervaren, want een maand geleden ben ik deze behandeling ondergaan. Hierbij is de oksel in verschillende vakjes opgedeeld die allemaal een prikje kregen. Deze werden heel oppervlakkig gegeven zodat de zweetklieren niet meer konden werken. Eerst wist ik dus niet eens dat dit bestond, tot ik het eens op tv zag. Natuurlijk komt daar ook veel onzin voorbij, dus toen ben ik direct online gaan zoeken en kwam ik op de website terecht van Kliniek Veldhoven. Daar stond dat het echt zo was en stonden ook ervaringen van mensen. Deze waren allemaal onwijs positief en daardoor besloot ik een afspraak te maken voor een consult.

injectablesResultaat

Tijdens dit eerste gesprek kon ik alle vragen die ik had over de injectables stellen. Zo vroeg ik mij voornamelijk af of ik hierdoor niet op andere plekken meer ging transpireren. Gelukkig was dit niet het geval. Verder vroeg ik mij of hoe lang het effect zou aanhouden, maar hier kon hij niet precies antwoord op geven omdat dit per persoon verschilt. Alles werd duidelijk uitgelegd en dat gaf mij veel vertrouwen in hun kunnen. Aan het einde heb ik direct een afspraak gemaakt om de behandeling te laten uitvoeren. Dat verliep allemaal erg prettig en het resultaat is top. Mede dankzij de goede prijs en het resultaat, zou ik dit aan iedereen willen aanraden.