Infraroodcabine

infraroodcabine

Al geruime tijd was ik op zoek naar een goede infraroodcabine. Je zou zeggen dat dit niet zo moeilijk was, omdat deze overal aangeboden worden. Niets was minder waar, want ik zocht geen standaard infraroodcabine. Uiteindelijk heb ik de perfecte infraroodcabine bij Bodyfit gevonden! Tot op de dag van vandaag ben ik hier erg blij mee en maak ik daar veel gebruik van.

infraroodcabine

Rug- en nekklachten

Al jaren lang heb ik met enige regelmaat last van mijn rug en nek. Ik ging dan altijd naar de fysiotherapeut. Hij masseerde mijn rug en nek dan een aantal keren en dan ging het weer een tijdje goed. Daarna begon de rug- en nekpijn weer en dan begonnen we weer van voren af aan. Dit bleef maar zo door gaan. Totdat ik een keer in de sauna was en daar in een infraroodcabine ging zitten. Toen ik uit deze cabine kwam, voelden mijn rug en nek zo fijn aan. Er ging een wereld voor mij open. Het is natuurlijk een beetje duur om een paar keer per week naar de sauna te gaan om in een infraroodcabine te gaan zitten. Naast dat het veel geld kost, kost het ook veel tijd om steeds naar de sauna te rijden. Dus ben ik op internet op zoek gegaan naar de perfecte infraroodcabine voor mij thuis.

infraroodcabine

Infraroodcabine op maat

Ik ben op zoek gegaan een infraroodcabine die op de voorzolder geplaatst kon worden. Omdat ik daar een rare hoek heb zitten, was dat nog niet zo eenvoudig. Veel bedrijven bieden infraroodcabines aan die een standaard maat hadden, maar daar had ik dus niets aan. Bodyfit was de uitzondering en mijn reddende engel. Zij konden mij de perfecte infraroodcabine leveren! Vanaf het moment dat zij hem geleverd en gemonteerd hebben, gebruik ik hem circa drie keer per week en tot nu toe heb ik helemaal geen klachten meer gehad. Ik ben dus erg blij met mijn infraroodcabine!

Dus zoek jij ook een infraroodcabine die helemaal bij jou past, kijk dan eens op www.bodyfit.nl of neem contact met hen op. Ik weet zeker dat zij ook jou kunnen helpen. Succes!