Ik was op zoek naar een naaktfotograaf

Ik was op zoek naar een naaktfotograaf

Het heeft even geduurd bij mij maar uiteindelijk heb ik iemand gevonden waarbij ik het aandurfde om mijn lichaam aan de naaktfotograaf over te geven waardoor hij dan hele mooie foto’s kon maken van mij. Via het internet ben ik gewoon op zoek gegaan naar de juiste persoon die ik erin kon vertrouwen dat ik mijn lichaam bloot gaf aan de persoon die de foto dan maakt. Voordat je daadwerkelijk de foto’s ging maken kreeg je eerst een intake gesprek waarbij je zeker van je zaak kan zijn door een gesprek met die persoon aan te gaan om te kijken of dat je de fotograaf kan vertrouwen in zijn werk en er geen misbruik wordt gemaakt van de foto’s. sinds dat ik bij de naaktfotograaf ben geweest geniet ik steeds weer van de foto’s die zijn gemaakt  van mij lichaam als ik er na kijk. Zelf heb ik enkele foto’s op mijn slaapkamer gehangen omdat het toch een stukje extra sfeer geeft vooral omdat het mijn eigen lichaam is en daar is gewoon foto’s van gemaakt. In het begin was het erg spannend om bij de naaktfotograaf te komen omdat je nog niet goed weet hoe dat het allemaal werkt.