Huis kopen Costa Blanca

Een huis kopen Costa Blanca was nog nooit zo eenvoudig. Is het je droom om aan de kust van Spanje te leven, maar niet in een drukke plek met veel toeristen die er het hele jaar zijn? Dan is Puurspanje het bedrijf die je zoekt. Puurspanje is een bedrijf die ervoor zorgt dat je een mooi huis krijgt in Spanje die aan je wensen voldoet. Puurspanje is actief in 2 verschillende gebieden in Spanje. Dit zijn 2 plekken aan de kust waar er weinig toerisme is, maar waar je wel alles hebt wat je zoekt.

Hoe is Puurspanje begonnen

Puurspanje is een familiebedrijf. Ze zijn begonnen met het bedrijf, omdat ze zelf ook in Spanje wilde gaan wonen en erachter kwamen hoe lastig het was als je de taal niet spreekt en niet precies weet hoe het in elkaar zit met de belasting en dat soort zaken. Ze wilden zelf ook een huis kopen Costa Blanca wat ze nu ook hebben gedaan. Nu willen ze de dromen van andere Nederlanders waar kunnen maken door samen met ze te zoeken naar een mooi huis en alles wat met een huis te maken heeft te regelen.

Klantenservice

Als je vragen hebt over de diensten en de mogelijkheden binnen deze diensten kan je altijd contact opnemen met de mensen van Puurspanje. Ze kunnen je vragen deskundig beantwoorden en het zo uitleggen dat jij het ook snapt. Ze kunnen je verder ook alles uitleggen over hoe het werkt met hypotheken en verzekeringen in Spanje.