Hoe ongelooflijk het ook klinkt, zo kun je óók je huis verkopen

Hoe ongelooflijk het ook klinkt, zo kun je óók je huis verkopen

 

Mijns inziens kunnen mensen nog wel wat leren van mijn aanpak bij een huis verkopen, en ik heb enkele tips die het anderen hopelijk ook een stuk makkelijker maken het voor elkaar te krijgen. Om mij heen zag ik namelijk de een na de ander met moeite hun huis verkopen, als het ze überhaupt al lukte het verkocht te krijgen. Ik wist best dat ik het voordeel niet had, ik wilde namelijk van mijn starterswoning af om een mooi huis te kunnen kopen. Maar starters hebben het tegenwoordig echt niet gemakkelijk, aangezien ze niet dezelfde tegemoetkomingsregels meer genieten als voorheen het geval was. Ik wist dus dat ik andere stappen diende te ondernemen en heb me vanaf het begin af aan niet op de particuliere maar op de zakelijke markt gericht. Dat bleek een heel snelle actie op te leveren die ik andere mensen die hun huis verkopen willen ook van harte kan aanraden. Richt je op vastgoedmaatschappijen als Hooghuys die een bod uitbrengen op je huis en je kan het binnen enkele dagen (!) zelfs al helemaal geregeld hebben.