Het teak maatwerk deed mijn woonkamer goed

Het teak maatwerk deed mijn woonkamer goed

Als je een meubel van teak maatwerk zoekt, dan moet je echt eens naar de website van Wortman gaan, dat is een echte aanrader waar ik zeker eens zou kijken als ik jou was. Ik heb het zelf ontdekt op aanraden van een vriendin van me, die zelf ook een opdracht voor teak maatwerk op deze website had uitgezet. Toen ik bij haar op bezoek kwam en ik enorm onder de indruk was van de grote kast die zij in de leeskamer had staan, kon ik het namelijk niet voor me laten te vermelden hoe prachtig ik dit vond. Zij was er zelf ook zeer over te spreken uiteraard en vertelde met honderduit over het teak maatwerk dat je via deze website bestellen kunt. Ik ben direct eens gaan kijken want gezien de rare vormen en afmetingen van mijn woonkamer is het maar moeilijk er een goede kast in geplaatst te krijgen bijvoorbeeld. Ik wilde voor dit specifieke, zeer afwijkende hoekje daarom dus een kast van teak maatwerk. Ook ik heb die opdracht uitgezet en was zeer aangenaam verrast toen het daadwerkelijk ontwerp uiteindelijk in mijn woonkamer stond – wat deed dit mijn woonkamer goed!