Het Nederlands Openlucht museum een aanrader voor jong en oud!

Het Nederlands Openlucht museum is een echte aanrader voor jong en oud. Er is in het museum veel te beleven en te zien. Zo  zijn in het hele museum touchscreens waarmee bezoekers kunnen inzoomen om de details van de kunstwerken beter te bezichtigen. Het Nederlands Openlucht museum ontvang elk jaar ontzettend veel enthousiaste gasten en weet keer op keer goede reacties te ontvangen.

Waarom het openluchtmuseum?

Het Openlucht museum is een museum dat anders dan alle anderen museums. Dit is namelijk een museum dat zowel een binnen als een buitengedeelte heeft waar u  veel verschillende artikelen kunt bekijken. Het museum is eigenlijk een soort van klein Nederland. Er is van elke provincie wel iets te vinden. Ook is het Nederlands openlucht museum een zeer interactief museum. Er is voor iedereen wel iets te beleven of te doen in het Nederlands Openlucht museum.  

De buiten omgeving

Het museum is gelegen in Doesburg. Doesburg is een hanzestad en beschikt over een prachtige haven en een kade waar u heerlijk kunt ontbijten,lunchen en dineren met uitzicht over de Ijssel. Ook kunt u op de kade overnachten in een hotel, dit is een luxe hotel waar u ook weer uitzicht heeft op de rivier. Wanneer u liever niet in een hotel slaapt kunt u ook overnachten in een Bed & Breakfast. Dit is een kleine Bed & Breakfast gelegen tussen de kade en het centrum.