Heftruckcertificaat basis volgen

Heftruck

Heftruckcertificaat basis volgen? Dan zit je bij Osseforth goed. Van mijn werkgever heb ik hier lessen mogen volgen en ik ben erg tevreden. Want bij deze verkeersschool kun je eigenlijk alle kanten op en dus ook in de logistieke sector. Omdat ik de leeftijd heb bereikt dat ik eindelijk met een heftruck mag rijden, was ik erg blij dat ik op mocht voor een heftruckcertificaat basis.

De mensen die hier de kennis met je delen zijn erg vriendelijk. Ik vond het in het begin nog wat lastig maar ik wist alles uiteindelijk goed en zelfstandig onder de knie te krijgen. Op het moment dat ik mijn certificaat binnen had, mocht ik direct de volgende dag van mijn werkgever op de nieuwe heftruck aan het werk in het magazijn. Ik voelde mij erg trots.

Heftruckcertificaat basis

Heftruckcertificaat basis en vervolg

Nu ik mijn heftruckcertificaat basis op zak heb, mag ik ook doorgaan met de vervolgopleidingen. Hierdoor ben ik breder inzetbaar binnen de organisatie waar ik werk. Het is prettig om al deze papiertjes onder één dak te kunnen gaan halen. Want nu weet ik dat ik hier met een gerust hart weer naar terug kan gaan.

Wil jij ook veilig op een heftruck rijden? Dan is dit adres een besliste aanrader. Dat is ook de reden waarom ik mijn complimenten wil achter laten op dit blog. Kijk daarom maar eens zelf op de website. Hier vind je alle informatie om jezelf ervan te overtuigen om je ook op te geven voor de cursus. Of misschien wil je wel gaan voor een rijbewijs? En wie weet mag jij binnen twee dagen ook op de heftruck aan de slag. Zelf vind ik mijn functie er een stuk leuker door geworden sinds er meer mogelijk is. Daarom ben ik ook zeker bereid om door te leren.

Rijles