Goede team training onder leiding van een coach

team training

Bij In Beweging met FOCUS heb ik een zeer goede team training gehad. Voorheen had ik aan verschillende trainingen deelgenomen, maar geen enkele had het gewenste effect. Toen ik laatst van een goede vriend hoorde over de mogelijkheid om met een groep te trainen. Tijdens deze lessen heb ik ervaren dat ik mijn gevoelens uit kan zetten, of op een andere manier te gebruiken. Door te sporten ben ik erachter gekomen, dat ik mijn negatieve gedachtes op de achtergrond kan zetten. In sommige gevallen kan ik deze helemaal uitzetten. Voor mij heeft deze behandeling enorm geholpen, door bepaalde training heb ik mijn negatieve gedachtes zo goed als bijna, helemaal uit kunnen schakelen.  team training

Interessante team training gaan volgen

Nadat ik voor de zoveelste keer de neiging had om in een diep gat te springen, heb ik tijdig aan de bel getrokken. Via de website van In Beweging met FOCUS, zag ik zeer interessante trainingen voorbij komen. De meeste waren individueel te volgen, maar er waren er ook een paar die je in team training kon volgen. Omdat ik meer een persoon ben om met meerdere naar een doel te streven heb ik mij voor zo een les aangemeld. Even aan mijzelf werken, zonder meteen in de picture te hoeven staan.