Ga naar website van Smoking Art Gadgets voor het ruime aabod

Wilt u overstappen van een normale sigaret naar een e-sigaret? Ga naar website van Smoking Art Gadgets. Hier vind u een ruim aanbod van verschillende e-sigaretten en e-liquids en er zit er altijd een voor u tussen.

Wat is een e-sigaret?

Het grote verschil tussen een elektronische sigaret en een normale sigaret is dat een elektronische sigaret niets verbrandt. Een e-sigaret verdampt terwijl een normale sigaret verbrandt. Door de verdamping komen er minder schadelijke stoffen vrij. Zo zit er in een esigaret geen: teer, koolmonoxide, fosfor, ammoniak, lood en die andere 4000 chemische stoffen die wel in een normale sigaret zitten.

Een e-sigaret bestaat uit een batterij en een tankje. De batterij zorgt voor de stroom en het tankje is het reservoir voor de e-liquid. De eliquid wordt verdampt door de coil. Een coil is een stukje gloeidraad met daar omheen katoen. De batterij warmt het gloeidraad in de coil op en verdampt daardoor de vloeistof die in het katoen is getrokken. Vanuit het reservoir van het tankje wordt er nieuwe vloeistof naar het katoen geleverd. De coil moet eens in de 2 weken vervangen worden.

Ga naar website van Smoking Art Gadgets voor een ruim aanbod aan zeer kwalitatieve e-sigaretten. Er zit voor iedereen wel een perfecte e-sigaret of e-liquid tussen!

Waarom kiezen voor een e-sigaret van Smoking Art Gadges?

  • Boven de €30,- geen verzendkosten
  • Snelle levering door PostNL
  • Bestelling afhalen in Utrecht mogelijk
  • Veilig betalen met iDeal en Paypal