Floris van bommel schoenen

Iedereen wilt natuurlijk Floris van bommel schoenen, maar niet iedereen wilt hiervoor de volle prijs betalen. op To Be Dressed verkopen ze een groot aanbod aan deze schoenen voor een ontzettend scherpe prijs!

Over Floris van bommel schoenen

Het merk Floris van Bommel is al begonnen in 1734, ze hebben dus al ontzettend veel ervaring met het maken van schoenen. Er worden schoenen voor zowel dames als heren geproduceerd. Elke schoen wordt gemaakt van alleen de beste kwaliteitsmaterialen waardoor de schoen lang mee gaat. Dit bedrijf is een echte familiezaak en gaat al 9 generaties mee. Tegenwoordig ligt het bedrijf in goede handen bij Floris van Bommel en zijn twee broers. Deze schoenencollectie bestaat uit een zeer ruim aanbod aan totaal verschillende schoenen, dit zorgt ervoor dat iedereen rondloopt met een glimlach op het gezicht.

Eigen ervaring

Zelf heb ik drie paar Floris van bommel schoenen. Een paar laarsjes en twee paar sneakers. Alle drie de paren zijn van uitstekende kwaliteit en gaan al een tijdje mee. De schoenen zijn erg veelzijdig en passen bij veel verschillende outfits. Eerst kocht ik deze schoenen nooit vanwege de prijs. Ik was jaloers op de mensen die ze konden betalen maar met mijn bijbaantje lukte het gewoon niet. Toen kreeg ik te horen over To Be Dressed en een wereld ging voor mij open. Ook ik loop nu rond in de mooiste creaties van Floris van Bommel en ik ben er zeker trots op!

Informatie

Ben jij ook opzoek naar een mooi, nieuw paar schoenen? Kijk dan vooral bij de Floris van Bommel schoenen op To Be Dressed!