Een goed idee, investeren Oostenrijk

Een goed idee, investeren Oostenrijk

Wil je investeren Oostenrijk, koop er dan een huis. Dat is wat ik deed, een jaar of twee terug. Gelukkig heb ik er hulp bij gekregen, en wel van MountainImmo, een bedrijf dat echt verstand heeft van vastgoed en waar ik echt veel aan heb gehad. Ik kan dit bedrijf van harte aanraden, omdat ze mij eigenlijk alles uit handen hebben gegeven en ze ook heel goede adviezen hebben gegeven waar ik echt iets aan heb gehad. Hiermee wordt investeren Oostenrijk geen onoverzichtelijk plan maar een echt constructieve aanpak. Het heeft mij in elk geval veel opgeleverd, want ik kan nu genieten van een prachtige blokhut midden in de bergen, waar ik minstens een half jaar echt geniet en tot mijzelf kom. De andere helft van het jaar verblijf ik hier in Nederland, waar ik een vast contract heb bij een strandtent, al jarenlang. Die afwisseling tussen beide werelden is wat mij zo aanspreekt. Ik ben snowboarder en kom hier in Oostenrijk echt graag in het winterseizoen en ik geniet daar dan ook met volle teugen van, maar vind het ook weer heerlijk om in de lente weer naar Nederland te trekken.